Κίνα: Σοκαριστικό βίντεο - Γιγάντιο ψάρι δαγκώνει το κεφάλι γυναίκας σε ενυδρείο
NewsroomΜια γυναίκα είχε μεταμφιεστεί σε γοργόνα και βούτηξε μέσα σε ενυδρείο στην Κίνα, ωστόσο δέχτηκε επίθεση από ψάρι, με τα βίντεο να είναι σοκαριστικά.
Τραυματίστηκε η νεαρή κοπέλα
Το περιστατικό έγινε στο Xishuangbanna Primitive Forest Park, με την 22χρονη «γοργόνα» Μάσα να κολυμπαέι μέσα στο ενυδρείο, ώσπου ένα μεγάλο ψάρι της επιτέθηκε, δαγκώνοντας το κεφάλι της.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ψάρι «άρπαξε» τα γυαλιά θαλάσσης και το σκουφάκι που φορούσε η κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι, τον λαιμό και το μάτι της. Μέσα ενημέρωσης από τη Ρωσία αναφέρουν ότι η νεαρή υποχρεώθηκε να βουτήξει ξανά στο νερό μετά από λίγη ώρα, παρά τον τραυματισμό της και τον δεδομένο φόβο που είχε.
Επιπλέον, της δόθηκε αποζημίωση μόλις 93 ευρώ και της απαγορεύθηκε να μιλήσει δημόσια. Προς το παρόν δεν έχει γίνει αναφορά στο είδος του ψαριού που επιτέθηκε στην «γοργόνα».
- Εμποτισμένο με προπάνιο σε μήκος δεκάδων μέτρων το χώμα στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Πού στρέφονται οι έρευνες
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
- Μετά 30 χρόνια και τα Ίμια ανταριάζουν ακόμα - Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή κάποιους βόλευαν οι θεωρίες συνωμοσίας;