Γιαγιά 103 ετών έγινε TikToker μέσα από οίκο ευγηρίας
NewsroomΗ Τζόαν Πάρτριτζ διανύει το 103ο έτος της ηλικίας, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να είναι ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok, ανεβάζοντας σχετικά βίντεο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από την καθημερινότητά της στον οίκο ευγηρίας.
Η ίδια διαμένει μόνιμα στον οίκο ευγηρίας Millcroft Care Home και πλέον έχει 200.000 προβολές και χιλιάδες σχόλια θαυμασμού. Η ίδια δηλώνει ότι δεν περίμενε να έχει τέτοια απήχηση και στην αρχή σοκαρίστηκε.
Από τη μεριά της, η εγγονή της Τζόαν, Νίκολα, δηλώνει συγκινημένη, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η γιαγιά της ήταν πάντα απρόβλεπτη, καταφέρνοντας να γίνει viral μέσα από οίκο ευγηρίας.
Μάλιστα, η ηλικιωμένη στέλνει και μήνυμα, λέγοντας πως «ομορφιά είναι να αισθάνεσαι καλά με σένα, όσο χρόνια και αν κουβαλάς», ενώ υπογραμμίζει ότι δεν αποχωρίζεται ποτέ το ρουζ της.
- Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
- Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
- «Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
- Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη