Viral|08.11.2025 04:00
Viral ο Πίνατ που «έκλεψε» την παράσταση και τα χάδια του Αμερικανού υπουργού Ντ. Μπέργκαμ
NewsroomΜε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με τον αγαπημένο σκύλο του Μεγάρου Μαξίμου, τον Πίνατ, συναντήθηκαν προχτές η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, και οι Αμερικανοί υπουργοί Ενέργειας, Κρις Ράιτ, και Εσωτερικών, Νταγκ Μπέργκμαν.
Κατά την είσοδό του, ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ παρατήρησε τον Πίνατ να παίζει στο πάτωμα με ένα παιχνίδι και δεν αντιστάθηκε στο να σκύψει και να τον χαϊδέψει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο χαριτωμένος τετράποδος «ένοικος» του Μεγάρου Μαξίμου κλέβει την παράσταση με τη φιλικότητά του.
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
- «Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
- Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους