«Θα πέσουν πυροβολισμοί»: Το αστείο της εκπροσώπου του Τραμπ που βγήκε αληθινό
NewsroomΜια δήλωση της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, που ξεκίνησε ως ένα... αθώο αστείο για την ατμόσφαιρα του δείπνου των Ανταποκριτών, κατέληξε να μοιάζει με μια ανατριχιαστική «προφητεία».
Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η Λέβιτ, θέλοντας να προδιαθέσει το κοινό για τις αιχμηρές ατάκες που θα ακολουθούσαν, δήλωσε: «Απόψε θα ακουστούν κάποιοι πυροβολισμοί (shots) στην αίθουσα, οπότε συντονιστείτε, θα είναι πραγματικά υπέροχο».
Παρόλο που στον κώδικα της Ουάσινγκτον ο όρος «shots» αναφέρεται παραδοσιακά στις λεκτικές επιθέσεις και το πολιτικό χιούμορ, η φράση απέκτησε μια εφιαλτική διάσταση μετά την πραγματική ένοπλη επίθεση.
Η χρονική σύμπτωση προκάλεσε «θύελλα» στα social media, με χιλιάδες χρήστες να χαρακτηρίζουν τη δήλωση ως την πιο άτυχη και τρομακτική συγκυρία της χρονιάς.
Η ατάκα
- Οι τρεις τηλεοπτικοί αστέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μητσοτάκη και η έξυπνη κίνηση Ανδρουλάκη
- ΕΟΠΥΥ: Εξετάζεται νέα παράταση για την υποχρεωτική καταχώριση των αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων
- Το διπλό μήνυμα Καραμανλή και το νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Ποια στάση τηρεί το Μαξίμου
- Έκανε την ανατροπή ο Λούλα: Επανεξελέγη πρόεδρος στη Βραζιλία - Ακύρωση των εκλογών ζητά ο Μπολσονάρου