Viral|17.10.2019 16:14

Jennifer Aniston: Έκανε προφίλ στο Instagram - Σε 20 ώρες απέκτησε 6,7 εκατ. followers

Newsroom

Για πολύ καιρό παρακολουθούσε τους διάσημους φίλους της στο Instagram και δεν μπορούσε να κάνει ούτε...like. Η Τζένιφερ Άνιστον - Jennifer Aniston δεν καταδεχόταν ή δεν προλάβαινε μέχρι πρότινος να ασχοληθεί με τα social media κάτι που άλλαξε άρδην χθες, όταν η σταρ του Χόλιγουντ απέκτησε Instagram account. Για το «καλημέρα σας» η Άνιστον πόσταρε μια φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» και προκάλεσε βροχή Likes.

Η selfie της «Ρέιτσελ» με τo καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς δημιούργησε τέτοιο ενθουσιασμό στους φανς, οι οποίοι έσπευσαν να την ακολουθήσουν και μπλόκαραν τη σελίδα της. Μέσα σε λίγες ώρες η ηθοποιός απέκτησε περίπου 7 εκατομμύρια οπαδούς, οι οποίοι αυξάνονται με φρενήρης ρυθμούς. Τις τεχνικές δυσκολίες που προκάλεσε στο Instagram o τεράστιος όγκος των θαυμαστών της που επιχείρησαν να την κάνουν follow σχολίασε με χιούμορ 50χρονη σταρ, γράφοντας κάτω από ένα σχόλιο: «Συγγνώμη, νομίζω ότι το χάλασα».

T

Η κίνηση της Άνιστον θα μπορούσε να μην είναι τόσο αθώα μιας και χρειάζεται να προωθήσει όσο περισσότερο μπορεί τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της με τη σειρά «The Morning Show» στο Apple TV+. Στη σειρά που κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο η Άνιστον υποδύεται μια διάσημη τηλεπαρουσιάστρια που απολύει στον αέρα τον συμπαρουσιαστή της Καρέλ, ενώ το δημοσιογραφικό δίκτυο στο οποίο εργάζεται προωθεί μια άλλη ρεπόρτερ για τη θέση της. Αυτή η άλλη ρεπόρτερ είναι η Γουίδερσπουν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Variety: Τα αίματα θα ανάψουν για τις Τζεν και Ρις. Το «The Morning Show» αναμένεται να προβληθεί στο αμερικάνικο δίκτυο Apple TV το φθινόπωρο, η παραγωγή του οποίου έχει αγγίξει ήδη τα 240 εκατομμύρια δολάρια.

Τζένιφερ Άνιστονinstagram