Viral|06.03.2020 11:32

Μέγκαν και Χάρι μαζί σε μία από τις τελευταίες τους εμφανίσεις ως «Royals»

Newsroom

Από την ανακοίνωση του Megxit κι έπειτα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε κάθε τους κίνηση, με τους παπαράτσι να καραδοκούν για μία και μόνο λήψη τους. Έτσι, δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τίποτα λιγότερο από χαμό η πρώτη τους κοινή εμφάνιση και συνάμα μία από τις τελευταίες ως πριγκιπικό ζεύγος, στην τελετή των Endeavour Fund Awards στο Λονδίνο.

Χαμογελαστοί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και υπό βροχή, εμφανίστηκαν πιο λαμπεροί από ποτέ στη φιλανθρωπική βραδιά, σηματοδοτώντας μία από τις τελευταίες τους εμφανίσεις ως «Royals», αφού στο τέλος του Μάρτη εγκαταλείπουν οριστικά τους τίτλους τους. Η παρουσία τους στην τελετή μονοπώλησε τόσο τα φλας των φωτογράφων το βράδυ της Πέμπτης 5/3 όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα Παρασκευή 6/3. 

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ/(Paul Edwards/Pool Photo via AP) 

T
T

Μάλιστα, δημοσίευσαν και ένα βίντεο στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram στο οποίο, εκτός από τη θεαματική είσοδό τους στον χώρο της διοργάνωσης, παρουσιάζονται διάφορα άλλα στιγμιότυπα από τη βραδιά. 

T

Μπορεί σε λίγες ημέρες να μην τους αποκαλούμε πια με τους βασιλικούς τους τίτλους, ωστόσο ένα είναι σίγουρο: θα εξακολουθήσουν για χρόνια να κάνουν εντύπωση και να προκαλούν συζήτηση....

Μέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας Χάρι