Viral|21.03.2020 14:59

Κορονοϊός: Ο Μάικλ Στάιπ των R.E.M. (ξανα)τραγουδά για το τέλος του κόσμου

Newsroom

Ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος των R.E.M. Μάικλ Στάιπ (Michael Stipe) ξανατραγουδά το «It’s the End of the World» σε ένα βίντεο για τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε όλοι προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο νέος κορονοϊός. Το συγκρότημα του «Losing My Religion» και του «Everybody Hurts» είχε κυκλοφορήσει το «It’s the End of the World» στο άλμπουμ «Document» το 1987. Κυκλοφόρησε ως single τον Νοέμβριο του 1987, φτάνοντας το No.69 στο αμερικανικό Billboard Hot 100.

Στα social media ο τραγουδιστής των R.E.M., Μάικλ Στάιπ (Michael Stipe) ξανατραγούδησε το εμβληματικό τραγούδι, και είπε βασιζόμενος στους στίχους: «Νιώθω καλά. Νιώθω εντάξει... Το σημαντικό αυτού του στίχου, αυτού του τίτλου τραγουδιού, είναι "Όπως Τον Ξέρουμε". Πρόκειται να περάσουμε – περνάμε κάτι το οποίο δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν συναντήσει και αυτό, βεβαίως, είναι ο κορονοϊός. Και είναι πραγματικότητα, και είναι σοβαρό, και είναι εδώ». Ο 60χρονος τραγουδιστής έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: 

T

Σε μία συνέντευξή του στο περιοδικό Guitar World, που δημοσιεύτηκε το 1996, ο κιθαρίστας των R.E.M., Πίτερ Μπακ, συμφώνησε ότι το «End of the World» έχει κοινά χαρακτηριστικά με το «Subterranean Homesick Blues» του Μπομπ Ντίλαν.

T

ΚορονοϊόςΜάικλ ΣτάιπREM