Viral|04.04.2020 19:32

La Casa de Papel 4: Οι πρωταγωνιστές βλέπουν την πρεμιέρα και μένουν σπίτι

Newsroom

Ο νέος τέταρτος συγκλονιστικός κύκλος της ισπανικής σειράς-φαινόμενο είναι γεγονός. Η «Τέλεια ληστεία» ή όπως την αποκαλούμε με τον ισπανικό τίτλο της, «La Casa de Papel», η πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά του Netflix, επέστρεψε στις 3 Απριλίου και ένωσε όλο τον πλανήτη μπροστά από την τηλεόραση εν μέσω πανδημίας. Η τέταρτη σεζόν έχει σταθερά την υπογραφή του δημιουργού Αλεξ Πίνα και την πρεμιέρα περίμεναν με ανυπομονησία οι θιασώτες της σειράς σε όλο τον κόσμο.  

Μπορεί η εξάπλωση του κορονοϊού και η καραντίνα να μην επέτρεψε στους συντελεστές της Vancouver Media να οργανώσουν κάποιο λαμπερό event για την πρώτη προβολή του τέταρτου κύκλου, όμως οι πρωταγωνιστές «μαζεύτηκαν» online για να απολαύσουν την πρεμιέρα της σειράς, που έχει ενθουσιάσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.

Ο «professor» κατά κόσμον Alvaro Morte ένωσε και πάλι όλη την ομάδα, μέσω των social media όπου και έγινε μια τηλεδιάσκεψη, με τους πρωταγωνιστές. Η Τόκιο, ο Ρίο, ο Ντένβερ, η Ναϊρόμπι, η Στοκχόλμη, η Λισαβόνα, ο Berlin, o Παλέρμο, ο Ελσίνκι, ο Μποκοτά και ο Μασσαλία μαζί με τον «El professor»  και την υπόλοιπη ομάδα συνδέθηκαν online και απόλαυσαν μαζί την πρεμιέρα, καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους.

T
T
T
T

Η βραβευμένη με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς Τέλεια ληστεία -ισπανικό δημιούργημα που έγινε βασικός μοχλός ανάπτυξης στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας streaming στη διεθνή αγορά εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 για την τρίτη σεζόν του- αφορά μια επαναστατική ληστεία σε πολλές πράξεις με εγκέφαλο τον μυστηριώδη Καθηγητή (Professor).

Ο Καθηγητής, ένας ιδιοφυής άντρας με συντηρητική περιβολή, αλλά καρδιά επαναστάτη, οργανώνει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ εκπονώντας το «Σχέδιο Τσερνόμπιλ» με οκτώ αρχιληστές, όλοι τους διαφορετικοί άνθρωποι, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς, οι ανυπότακτοι ληστές προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή τη Ναϊρόμπι μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική Αστυνομία, ενώ ο Καθηγητής προσπαθεί να σώσει τη Ρακέλ, η οποία έχει συλληφθεί. Την ίδια στιγμή, ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας, καταφέρνει να απελευθερωθεί δυσκολεύοντας το έργο της συμμορίας, και ο «Berlin» που νομίζαμε για νεκρό... ανασταίνεται.

Οι φανς της σειράς κατέκλυσαν τα social media δίνοντας και αρκετά spoilers για όσους δεν έχουν ακόμα τη δυνατότητα να δουν τον 4ο κύκλο:

T
T
T
T
T
T
NetflixLa casa de papel