Κακοκαιρία: Κεραυνός χτύπησε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στο Ψυχικό - Μεγάλες ζημιές σε εμπορικό κέντρο
NewsroomΕκτεταμένες ζημιές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει από το βράδυ του Σαββάτου τη χώρα.
Στον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού ένας κεραυνός χτύπησε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στο Φάρο Ψυχικού, σπάζοντας τις τζαμαρίες καταστημάτων που στεγάζονται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου.
Στα πλάνα που μετέδωσε το OPEN και η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη, φάνηκε ότι εμπορικό κέντρο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές, καθώς ακόμα και πόρτες έχουν καταρρεύσει και το κτίριο έχει γεμίσει με σπασμένα γυαλιά.
Εκτεταμένες ζημιές στο Ψυχικό
Αντίστοιχη είναι η εικόνα και σε άλλα σημεία στην περιοχή του Ψυχικού. Στην πλατεία έχουν πέσει ολόκληρα δέντρα αλλά και κολώνες, με αποτέλεσμα να έχουν σπάσει και αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί.
Μόνο στην Αττική, κατά τη διάρκεια της νύχτας η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 110 κλήσεις, ενώ οι περιοχές που υπέστησαν τα περισσότερα «πλήγματα» είναι το Ψυχικό, το Μαρούσι, το Νέο Ηράκλειο και η Δροσιά.
- «Είχα πάει τρεις φορές στο Εφετείο και δεν υπήρχαν φύλακες»: Όλα όσα είπε ο 89χρονος στους αστυνομικούς
- Μεγάλη απάτη από αλβανικό call center: Θύματα και στην Ελλάδα - Ζημιά άνω των 50 εκατ. ευρώ
- Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε εβραϊκή συνοικία στο Λονδίνο
- Σταύρος Γιαννουλάδης στο ethnos.gr: «Ο ρατσισμός διχάζει, όχι η μετανάστευση»