Ηλεία: Πλημμύρισαν δρόμοι και καλλιέργειες από την κακοκαιρία
NewsroomΤα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία που χτυπά τη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες έκαναν την εμφάνισή τους στη Δυτική Ελλάδα.
Ο όγκος βροχής έφτασε τα 100 mm
Μερικές ώρες έντονης βροχόπτωσης το βράδυ της Τρίτης ήταν αρκετές για να πλημμυρίσουν κεντρικοί δρόμοι του Πύργου, με τον όγκο της βροχής να έχε φτάσει τα 100mm.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάλληλοι του δήμου Πύργου μαζί με πολίτες προσπάθησαν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια που πλημμύρισαν τους δρόμους, ωστόσο αρκετά οχήματα βρέθηκαν κολλημένα στις λάσπες στον Πύργο και στα Χανάκια, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ η Πυροσβεστική έλαβε κλήσεις για άντληση υδάτων κι από την περιοχή του Λάπατου.
Λόγω των έντονων φαινομένων σε ορισμένες περιοχές διακόπηκε η ηλεκτροδότηση ενώ για ώρες χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές όπως η Αρχαία Ολυμπία, το Φλόκα και αρκετά χωριά του πρώην δήμου Ωλένης.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών