Καιρός
|
24.01.2025 21:35
Κακοκαιρία Eowyn: Δημοσιογράφος παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους – Δραματικό βίντεο
NewsroomΗ κακοκαιρία Eowyn έχει σαρώσει το Ηνωμένο Βασίλειο, με την υπηρεσία ύδρευσης της Βόρειας Ιρλανδίας να καταγράφει ριπές ανέμου έως και 190 χλμ/ώρα. Οι θυελλώδεις άνεμοι και οι τεράστιες ποσότητες βροχής να φέρνουν σε κίνδυνο 155.000 εγκαταστάσεις.
Μάλιστα, σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένας δημοσιογράφος, να προσπαθεί να μετρήσει τις ριπές του ανέμου, ωστόσο τραβιέται προς τα πίσω λόγω των μποφόρ. Η ιρλανδική υπηρεσία ύδρευσης, η λεγόμενη Irish Water, προτρέπει τους κατοίκους της Ιρλανδίας να εξοικονομήσουν νερό, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα εφοδιασμού λόγω της καταιγίδας.
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία