Καιρός|19.04.2025 21:39
Με τι καιρό θα σουβλίσουμε αρνί - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
NewsroomΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, με το ψήσιμο του αρνιού να συνοδεύεται από καλό καιρό.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου, με τις καιρικές συνθήκες να θυμίζουν περισσότερο καλοκαίρι και λιγότερο άνοιξη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πάντως, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σύντομες τοπικές βροχές, με την Ανάσταση και το Πάσχα να κυλούν με γενικά καλό καιρό. Μάλιστα, την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται μια ηλιόλουστη μέρα, με λίγες απογευματινές βροχές στα ορεινά της Θράκης, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
- «Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
- Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών