Καιρός|19.04.2025 21:39
Με τι καιρό θα σουβλίσουμε αρνί - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
NewsroomΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, με το ψήσιμο του αρνιού να συνοδεύεται από καλό καιρό.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου, με τις καιρικές συνθήκες να θυμίζουν περισσότερο καλοκαίρι και λιγότερο άνοιξη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πάντως, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σύντομες τοπικές βροχές, με την Ανάσταση και το Πάσχα να κυλούν με γενικά καλό καιρό. Μάλιστα, την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται μια ηλιόλουστη μέρα, με λίγες απογευματινές βροχές στα ορεινά της Θράκης, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε ακόμη
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Χωρίς αίτηση το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Πότε πληρώνεται
- Εξαφάνιση 43χρονης στο Ηράκλειο: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρνητικά» - Τι λέει ο γιος της
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος: Το ιστορικό θέατρο «Άλφα», το ΠΑΣΟΚ και ο μεγάλος έρωτας με την Έλλη Φωτίου