Σάλος με σύζυγο υπουργού που έκανε το εμβόλιο - Τι απαντά
NewsroomΣάλος και αντιδράσεις στα social media μετά την ανάρτηση της συζύγου του υπουργού Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, Πόπης Καλαϊτζή, η οποία επιβεβαίωσε πως έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και μάλιστα ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Τα σχόλια έρχονταν «βροχή» το ένα μετά το άλλο, καθώς τα τελευταία 24ωρα έντονη είναι η συζήτηση σχετικά με το ποιοι έχουν προτεραιότητα στα εμβόλια και γιατί. Το θέμα έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια στον πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, που έδωσε τέλος τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών.
Τι απαντά η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη
Το περιβάλλον της Πόπης Καλαϊτζή, αμέσως μετά τις αντιδράσεις, έσπευσε να διευκρινίσει πως η ίδια εργάζεται ως γιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Μονάδα Αποκατάστασης Καρκινοπαθών στο Ασκληπιείο της Βούλας και μάλιστα αρκετοί από τους συναδέλφους της είχαν κολλήσει κορονοϊό, γι' αυτό κι εκείνη είχε δικαίωμα να δρομολογήσει άμεσα τον εμβολιασμό της.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών