Πολιτική|26.07.2021 21:37

Οργισμένη αντίδραση ΝΔ για ανάρτηση από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ για Σάκκαρη: «Χυδαίο σεξιστικό σχόλιο»

Newsroom

Οργισμένη ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση στελέχους του κόμματος, Άννα Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφορμή για όλα υπήρξε ο σάλος που προκλήθηκε από το γεγονός ότι η ΕΡΤ δε μετέδωσε ζωντανά τις προσπάθειες του Λευτέρη Πετρούνια και του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη να προχωρά σε σύγκριση με το τι συνέβη με τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη, γράφοντας: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού».

Το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε την οργή της Πειραιώς, με τη Νέα Δημοκρατία να απαντά κάνοντας λόγο για «χυδαίο σεξιστικό σχόλιο», για πόλεμο λάσπης χωρίς ηθικές αναστολές και να στρέφεται προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα τον οποίον εγκαλεί ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιός του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

H ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη

T

Όλες οι ειδήσεις

Κατώτατος μισθός: Πόσο αυξάνεται για τους εργαζόμενους – Το παρασκήνιο πίσω από την αύξηση

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για τον καύσωνα - Τους 43 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Μετάλλαξη Δέλτα: Τον Αύγουστο η κορύφωση του 4ου κύματος – Καμπάνακι από ειδικούς για πάνω από 3.000 κρούσματα

Νέα μέτρα - Γεωργιάδης: Ανοιχτό ενδεχόμενο για click away σε ανεμβολίαστους στο λιανεμπόριο

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Αναστασιάδης ετοιμάζει αντίποινα για το άνοιγμα των Βαρωσίων

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021Νέα ΔημοκρατίαΑλέξης ΤσίπραςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΜαρία ΣάκκαρηΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία