ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: Ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;
NewsroomΤο ερώτημα αν συμφωνεί με τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «ο κ. Βασίλης Οικονόμου με το πρωινό διακαναλικό παραλήρημά του απλά τα έκανε χειρότερα». Ειδικότερα, σημειώνει ότι «αφού επιτέθηκε χθες χυδαία στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τη ρήτρα Μητσοτάκη που ξεπερνά τον μισθό ή τη σύνταξή τους και κινδυνεύουν με αποκοπή ρεύματος, λέγοντας ότι "έχουν γαλουχηθεί στο τσάμπα και τώρα πρέπει να πληρώσουν", τώρα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Κατόπιν αυτών, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει: «Το ερώτημα λοιπόν παραμένει για τον κ. Μητσοτάκη που κρύβεται: Συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;».
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών