Απάντηση Δένδια σε Ερντογάν:Απαράδεκτες οι απειλές για πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδας
NewsroomΗχηρή απάντηση στις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν για πυραυλική επίθεση στην Αθήνα, έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας από τις Βρυξέλλες.
Σε δηλώσεις του πριν το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Νίκος Δένδιας καταδίκασε τις χθεσινές απειλές του κ. Ερντογάνη λέγοντας ότι: «Είναι απαράδεκτο και καθολικά καταδικαστέο να διατυπώνονται απειλές για πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδας από σύμμαχο χώρα, μέλος του ΝΑΤΟ».
«Οι νοοτροπίες Βόρειας Κορέας δεν μπορούν και δεν πρέπει να υπεισέλθουν στη Βορειοατλαντική Συμμαχία» διαμήνυσε.
Ερωτηθείς για το σκάνδαλο διαφθοράς, που κλυδωνίζει το Ευρωκοινοβούλιο και τη σύλληψης της Εύας Καϊλή, ο υπουργός Εξωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει.
«Όπως είναι γνωστό, διεξάγεται αυτή τη στιγμή μια έρευνα για ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όλοι να το σεβαστούμε» είπε χαρακτηριστικά.
- Εύα Καϊλή: Δεσμεύεται η περιουσία της στην Ελλάδα
- Έχασε το ένα μάτι της αλλά δεν το έβαλε κάτω: Κατασκεύασε βιονικά μάτια βγαλμένα από φουτουριστική ταινία
- Πώς η λιλιπούτεια πρόωρη Poppy McBride έσωσε τη ζωή της δίδυμης αδελφούλας της όσο ακόμα βρίσκονταν στη μήτρα
- ΑΑΔΕ: Τρέχει να μαζέψει φόρους και πρόστιμα πριν την παραγραφή τους - Βροχή από ραβασάκια
- Τι θα γινόταν αν η Γη σταματούσε ξαφνικά να… γυρίζει;
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό