Πολιτική|20.06.2023 19:52

Εκλογές 2023 - Κωνσταντοπούλου: Νέο διάβημα στον υπουργό Παιδείας για τους φοιτητές - «Να μην γίνει εξεταστική Δευτέρα και Τρίτη μετά τις κάλπες»

Newsroom

Για το νέο τηλεφωνικό διάβημά της στον υπηρεσιακό Υπουργό Παιδείας ενημερώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με βίντεό της στο Facebook.

Όπως αναφέρει, στο δεύτερο διάβημά της στον κ. Χρήστο Κίττα επανήλθε στο ζήτημα -το οποίο είχε θέσει ξανά- της εξεταστικής η οποία συμπίπτει με τις ημέρες κοντά στις εκλογές της Κυριακής.

Αν και είχε λάβει τη διαβεβαίωση του υπηρεσιακού υπουργού Παιδείας ότι δεν θα υπάρχουν εξετάσεις των φοιτητών τη Δευτέρα και την Τρίτη μετά τις εκλογές, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έχουν οριστεί εξετάσεις για αυτές τις μέρες.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι ζήτησε «νέες ενέργειες» από τον υπηρεσιακό υπουργό Παιδείας και πως αυτός «δεσμεύτηκε» να τις κάνει.

«Για να δούμε;» προσθέτει με και δεσμεύεται πως θα επιμείνει «γιατί είναι δικαίωμα των φοιτητών, είναι δικαίωμα των νέων της χώρας μας να ψηφίσουν, να επιλέξουν για τη ζωή τους, να ασκήσουν τα δικαιώματά τους. Έτσι θα προχωράμε με αγάπη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Κίτταςειδήσεις τώραυπουργός ΠαιδείαςΚΚΕΔημήτρης ΝατσιόςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΜέΡΑ25Πλεύση ΕλευθερίαςΚόμμα ΝίκηΑλέξης ΤσίπραςεξεταστικήΝέα ΔημοκρατίαΓιάνης ΒαρουφάκηςΠΑΣΟΚφοιτητέςΚυριάκος ΒελόπουλοςΣΥΡΙΖΑεκλογέςεκλογές 2023Κυριάκος ΜητσοτάκηςΖωή ΚωνσταντοπούλουΝίκος Ανδρουλάκης