Πολιτική|25.06.2023 12:53

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Στην Πιερία ψήφισε ο Δημήτρης Νατσιός - «Δεχθήκαμε άδικες επιθέσεις, τόνους από ψεύτικες κατηγορίες»

Newsroom

Στο 3ο δημοτικό σχολείο Μοσχοχωρίου στην Πιερία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής της Νίκης Δημήτρη Νατσιός.

Ο κ. Νατσιός συνοδεύτηκε στο εκλογικό κέντρο από στελέχη του κόμματός του. Σημειώνεται ότι το Μοσχοχώρι είναι ο τόπος καταγωγής του επικεφαλής της Νίκης.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο live blog του ethnos.gr

Ακολούθως ο Δημήτρης Νατσιός προέβη σε δήλωση, τονίζοντας ότι το κόμμα του δέχθηκε άδικες επιθέσεις και ψεύτικες κατηγορίες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα ο λαός μας, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος κατά τον ποιητή, καλείται να αποφασίσει για μία Βουλή που θα πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών μας. Ας αναρωτηθεί καθένας μας, αν χρειαζόμαστε σε τέτοια Βουλή την παντοκρατορία του ενός ή αν χρειαζόμαστε και μία διαφορετική φωνή, βγαλμένη από τον απλό και έντιμο λαό μας.

Δεχθήκαμε άδικες επιθέσεις, τόνους από ψεύτικες κατηγορίες, σαν να ήταν η Νίκη το πρόβλημα της Ελλάδας. Όμως η Νίκη ζητά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων για να ασκήσει κατ’αρχήν πραγματική αντιπολίτευση. Να υπερασπιστεί την πατρίδα και τον πιστό λαό μας, την οικογένεια, τα παιδιά μας, να ξαναθυμίσει το ήθος και τις αξίες που τόσο έχουν λείψει από την κοινωνία μας. Τον Ελληνισμό και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια.

Ας κάνουμε τον σταυρό μας και ας πάμε να ψηφίσουμε για να διεκδικήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζωή ΚωνσταντοπούλουΔημήτρης ΚουτσούμπαςΝίκος ΑνδρουλάκηςΠλεύση ΕλευθερίαςΕλληνική ΛύσηΚΚΕΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Γιάνης ΒαρουφάκηςΚόμμα ΝίκηΣΥΡΙΖΑΠιερίαΝέα ΔημοκρατίαΣπαρτιάτεςΚυριάκος ΜητσοτάκηςεκλογέςΒασίλης ΣτίγκαςΜέΡΑ 25ειδήσεις τώρααποτελέσματα εκλογών 2023Αλέξης ΤσίπραςΠΑΣΟΚΔημήτρης ΝατσιόςκόμμαΚυριάκος Βελόπουλοςεκλογές 2023