Πολιτική|25.06.2023 19:17

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Το πρώτο σχόλιο μετά τα αποτελέσματα του exit poll - «Επανακτάμε τους δεσμούς εμπιστοσύνης»

Newsroom

Τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με το OPEN, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «εφόσον η κάλπη επιβεβαιώσει τα exit polls αποτυπώνεται πολύ καθαρά ότι το αποτέλεσμα του Μαΐου, δεν είναι συγκυριακό αποτέλεσμα, ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ δεν ήταν μια ευκαιρία συγκυριακή επιλογή, αλλά ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και επανακτά τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους προοδευτικούς πολίτες. Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι, αυτό που έλεγε σε όλη την προεκλογική περίοδο ο Νίκος Ανδρουλάκης, να καταστεί το ΠΑΣΟΚ ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο liveblog του ethnos.gr. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης ΚουτσούμπαςΚόμμα ΝίκηεκλογέςΚΚΕΔημήτρης ΝατσιόςΚυριάκος ΒελόπουλοςΣΥΡΙΖΑΓιάνης ΒαρουφάκηςΣπαρτιάτεςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Νέα ΔημοκρατίαΠλεύση ΕλευθερίαςΝίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚΜέΡΑ 25Ηλίας ΚασιδιάρηςΖωή Κωνσταντοπούλουεκλογές 2023ειδήσεις τώραΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΒασίλης ΣτίγκαςΕλληνική Λύση