Πολιτική|25.06.2023 21:57

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές - Νατσιός για την είσοδο της «Νίκης» στη Βουλή: «Με φόβου Θεού, θα πορευτούμε μαχόμενοι για τη νίκη του Ελληνισμού»

Newsroom

Στη Βουλή μπαίνει για πρώτη φορά το κόμμα Νίκη με τον πρόεδρο της, Δημήτρη Νατσιό να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ότι «η Νίκη θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στη Βουλή» «Αγωνιζόμαστε για όλο τον ελληνικό λαό, όχι μόνο για όσους μας ψήφισαν», τόνισε ο κ. Νατσιός. 

«Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας και με φόβου Θεού, θα πορευτούμε μαχόμενοι για τη νίκη του Ελληνισμού, τη νίκη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη νίκη του απλού λαού», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το κόμμα Νίκη συγκεντρώνει στο 3,71% των ψήφων και έτσι εξασφαλίζει 10 έδρες.

Ολόκληρη η δήλωση

«Είναι η πρώτη φορά που η πίστη του λαού έρχεται στο πολιτικό προσκήνιο και εκφράζεται με συντεταγμένο όχι σε κάθε τι που διαλύει τις αρχές και τις αγέραστες αξίες του έθνους μας. Η Νίκη θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στην ερχόμενη Βουλή. Δεν αγωνιζόμαστε μόνο για αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά για όλον τον Ελληνικό Λαό, ασφαλώς και για αυτή την σιωπηλή πλειοψηφία που δεν προσήλθε να ψηφίσει. Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας και με φόβου Θεού, θα πορευτούμε μαχόμενοι για τη νίκη του Ελληνισμού, τη νίκη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη νίκη του απλού λαού».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνική ΛύσηΚυριάκος Μητσοτάκηςαποτελέσματα εκλογών 2023εκλογέςΝίκος ΑνδρουλάκηςΚΚΕΚόμμα ΝίκηΝέα ΔημοκρατίαΒασίλης ΣτίγκαςΠλεύση ΕλευθερίαςΠΑΣΟΚΣπαρτιάτεςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΚυριάκος ΒελόπουλοςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Αλέξης ΤσίπραςΖωή ΚωνσταντοπούλουΔημήτρης ΝατσιόςΣΥΡΙΖΑεκλογές 2023