Πολιτική|25.06.2023 22:59

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει στιβαρή και αξιότιμη αντιπολίτευση - Προβληματισμός για την ακροδεξιά

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi

«Στιβαρή και αξιότιμη αντιπολίτευση» θα ασκήσει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, όπως δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Εκλογές 2023: Η δήλωση Ανδρουλάκη

Ειδικότερα, την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. «Κάναμε ακόμα ένα βήμα στην ανοδική μας πορεία, την πορεία που κάνει το Κίνημά μας το τελευταίο διάστημα» είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του, συμπληρώνοντας πως «σε πολλούς νομούς το ΠΑΣΟΚ έχει αναδειχτεί δεύτερη δύναμη. Ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας».

Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή δύναμη θα ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση στη ΝΔ, ενώ δεν έκρυψε τον ιδιαίτερο προβληματισμό του για την –όπως είπε– «άνοδος της ακροδεξιάς και των ναζιστικών κομμάτων».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ανέφερε ότι το «το αποτέλεσμα υπογραμμίζει το χρέος μας να οικοδομήσουνε την σύγχρονη κεντροαριστερά απέναντι στη ΝΔ» και έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι από αύριο «ξεκινάει το νέο ταξίδι για μια ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Σε αυτή την πορεία θα είμαι σε όλοι μαζί».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜέΡΑ25Κυριάκος ΒελόπουλοςΑλέξης ΤσίπραςΒασίλης ΣτίγκαςΕλληνική ΛύσηΗλίας Κασιδιάρηςεκλογές 2023Πλεύση ΕλευθερίαςΝίκος ΑνδρουλάκηςΣΥΡΙΖΑΚΚΕΔημήτρης ΝατσιόςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΚόμμα ΝίκηΝέα ΔημοκρατίαΖωή Κωνσταντοπούλουαποτελέσματα εκλογών 2023εκλογέςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ΠΑΣΟΚΚυριάκος ΜητσοτάκηςΓιάνης ΒαρουφάκηςΣπαρτιάτες