Πολιτική|04.10.2023 14:07
Αυτοδιοικητικές εκλογές - Ιωακειμίδης: «Θετικό που αποσύρθηκε ο Χατζάρας» - Αιχμές για Σγουρό και Χαρδαλιά
NewsroomΓια την απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, τοποθετείται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, αφήνοντας αιχμές για τον κ. Σγουρό αλλά και για τον Νίκο Χαρδαλιά.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται σε κάτι «θετικό μετά την κατακραυγή του δημοκρατικού κόσμου». Όπως λέει, «ο αντισημίτης, φιλοναζιστής Σπύρος Χατζάρας αποσύρθηκε τελικά από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού. Παραμένει, βέβαια, προβληματικό ότι ο κ. Σγουρός δεν επέδειξε τα ίδια αντανακλαστικά».
Στο τέλος, στρέφει τις αιχμές του και στον Νίκο Χαρδαλιά γράφοντας: «Είναι, επίσης, απαράδεκτο ότι σε ένα ζήτημα Αρχών και αξιών ο κ. Χαρδαλιάς επέλεξε τη σιωπή».
Η ανάρτηση του Γιώργου Ιωακειμίδη:
Διαβάστε ακόμη
- «Πολιτικό τοπίο σε μια εύθραυστη σταθερότητα»: Τα κρίσιμα ερωτήματα του Νοεμβρίου
- Pizza Fan: Νέοι διάλογοι για το κύκλωμα μαύρου χρήματος - Παραμένει η αβεβαιότητα για 2.500 εργαζομένους
- Γεωπολιτικό πόκερ σε εξέλιξη: Το ενεργειακό «χαρτί» της Αθήνας, οι κινήσεις της Άγκυρας και οι ισορροπίες στην περιοχή
- Μπορούν οι αναμνήσεις να... μεταφερθούν; Το αμφιλεγόμενο πείραμα της δεκαετίας του 1960