Πολιτική|31.03.2024 13:01

Γεωργιάδης: Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου - Εξευτέλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις ο κ. Κασσελάκης

Newsroom

Για όλες τις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του στην αντιπολίτευση για τη στάση της στο θέμα των Τεμπών.

«Ενώθηκε η αντιπολίτευση. Τώρα πια δεν έχεις το ίδιο πολιτικό περιβάλλον. Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκο Ανδρουλάκη στο ίδιο μαγαζί. Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε στη Βουλή και έγινε ότι πιο χυδαίο πολιτικά υπάρχει. Τώρα ζούμε ΠΑΣΟΚ με Νέα Αριστερά και Ζωή Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε, ενώ, υποστήριξε ότι η υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην πρόταση δυσπιστίας, αποτελεί «έμμεση παραδοχή του κόμματος ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Δούκας είναι συμπαθής και μετριοπαθής στην όψη και κορόιδεψε τον κόσμο»

Για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στον δήμο της Αθήνας και τη φράση «γκλοπ μπάτσου» αναφέρθηκε επίσης ο ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έθεσε το ερώτημα «με την αποχή σας, την αδιαφορία, τα μηνύματα που θέλατε να στείλετε, χαίρεστε που τα Εξάρχεια κάνουν κουμάντο στον δήμο της Αθήνας» και υποστήριξε ότι «ο δήμος Αθηναίων έχει καταληφθεί από την Άκρα Αριστερά».

«Επειδή είναι ευπρεπής, συμπαθής και μετριοπαθής στην όψη, κορόιδεψε τον κόσμο. Ο κόσμος δεν κινητοποιήθηκε να βγάλει ξανά τον Μπακογιάννη και τώρα η Αθήνα θα έχει 5 χρόνια δήμαρχο την Ακρα Αριστερά», πρόσθεσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Εξευτέλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις ο κ. Κασσελάκης»

Ο υπουργός Υγείας στάθηκε και στις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, όπου σημείωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης, τον σεβασμό που του έχει δείξει η κυβέρνηση, τον καταπάτησε, εξευτέλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Άδωνις ΓεωργιάδηςΧάρης ΔούκαςΤέμπηειδήσειςΣτέφανος ΚασσελάκηςΖωή ΚωνσταντοπούλουΈνοπλες Δυνάμειςειδήσεις τώρα