Πολιτική|26.01.2026 11:30
Βιολάντα - Φονική πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Τρίκαλα: «Η σκέψη μας στις οικογένειες των θυμάτων» το μήνυμα Μητσοτάκη
Newsroom«Η σκέψη μας βρίσκεται με τις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε για την τραγωδία με τις τέσσερις νεκρές εργαζόμενες στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Παράλληλα, δήλωσε πως «η Πυροσβεστική ερευνά ήδη τις συνθήκες για να αποδοθούν ευθύνες».
Σε άλλο σημείο κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «σε ταραγμένους καιρούς δεν αρκεί μόνον η ισχύς των αξιών μας». «Χρειάζεται και η αξία της ισχύος μας», υπογράμμισε.
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως κρίσιμη την ενδυνάμωση της πατρίδας «σε άμυνα, διπλωματία, οικονομία και κοινωνία». «Σε αχαρτογράφητα νερά η πολιτική σταθερότητα είναι εθνική αναγκαιότητα», συμπλήρωσε.
Διαβάστε ακόμη
- Καταγγελία Γιαννάκου στο OPEN για εγκληματικές παραλείψεις και ιατρικά λάθη κατά την προσπάθεια ανάνηψης του Μαζωνάκη
- Άλλη μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία: Ελεύθερος ο Κασιδιάρης - Ανακοίνωσε κόμμα εν μέσω πανηγυρισμών
- Αεροπορική τραγωδία στην Τανάγρα: Βρέθηκαν τμήματα του Phantom στον σάκο με τη σορό του πιλότου
- «Καμπανάκι» Μαρουσάκη: Έρχεται κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες