Κόσμος|15.12.2018 17:06

Έρευνα Pornhub: Τι αποκάλυψε για τις ηλεκτρονικές μας συνήθειες

Newsroom

Δεν υπάρχει πιο ασφαλής δείκτης για τα όσα θα συμβούν στον κόσμο του Διαδικτύου από τα όσα απεικονίζονται στην έρευνα του Pornhub, site πορνογραφικού περιεχομένου. Σε αυτήν καταγράφεται εμφατικά η πτώση των συσκευών tablet. Παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν  το πιο άνετο σερφάρισμα στο διαδίκτυο και την καλύτερη δυνατή θέαση οπτικοακουστικού περιεχομένου δηλαδή βίντεο Δεν φαίνεται να εκπληρώνει τις προσδοκίες. 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το 2018, σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία, καταγράφουν το μικρότερο ποσοστό θέασης σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, πιο  κάτω και από το 2012.  σύμφωνα με τα στοιχεία της  International Data Corporation, Οι  αποστολές των tablet έπεσαν  στα 36,4 εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο του 2018,  καταγράφοντας πτώση 8% σε σχέση με το 2017. Όπως φαίνεται πολλά από τα πράγματα που έκαναν οι χρήστες σε ταμπλέτες αλλά και υπολογιστές πλέον θα κάνουμε το κινητό τους. 

Ανάμεσα στα στοιχεία που κατέγραψε η έρευνα βρίσκονται: 

  • Η πλειοψηφία των ανθρώπων παρακολούθησαν πορνό στο τηλέφωνο τους -  το 71,6% για την ακρίβεια. Ακολουθούν όσοι παρακολούθησαν από το desktop (19,7%) και το tablet (8,7%).
  • Προφανώς, όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στον κόσμο, οι επισκέψεις στο Pornhub μειώνονται. Την μεγαλύτερη πτώση προκάλεσε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ τον Μάιο, πτώση η οποία άγγιξε το 10% παγκοσμίως.
  • Κατά μέσο όρο, κάθε λεπτό της ημέρας προβάλλονται 207.405 βίντεο.
  • Και φυσικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το Pornhub θα ξεμείνει από νέο περιεχόμενο - σχεδόν 5 εκατομμύρια βίντεο μεταφορτώθηκαν στον ιστότοπο το 2018, με συνολική διάρκεια ένα εκατομμύριο ώρες!
  • Υπήρξαν περίπου 8 εκατομμύρια σχόλια για τα βίντεο φέτος. Οι συνηθέστερες λέξεις; Αγάπη, καυτό, like, καλό, και σέξι. (Love, hot, like, good, sexy)
Pornhub