Κόσμος|02.07.2020 16:33
Αφρική: Εχασε σχεδόν 55 δισ. δολάρια σε έσοδα από τουρισμό λόγω κορονοϊού
NewsroomΟι αφρικανικές χώρες έχασαν σχεδόν 55 δισ. δολάρια σε έσοδα από τα ταξίδια και τον τουρισμό σε τρεις μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δήλωσε η επίτροπος της Αφρικανικής Ένωσης για τις υποδομές και την ενέργεια.
Η Αμανί Αμπού-Ζεΐντ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι λόγω του παρατεταμένου lockdown και του κλεισίματος των συνόρων που επιβλήθηκαν για να ανακοπεί η εξάπλωση του κορονοϊού, η αεροπορική βιομηχανία θα υποστεί μεγάλο πλήγμα.
«Κάποιες αεροπορικές εταιρείες στην ήπειρο δεν θα τα καταφέρουν μετά την COVID-19», δήλωσε.
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»