Κόσμος
|
16.07.2020 14:19
Twitter: Χάκαραν τους Μπιλ Γκέιτς και Έλον Μασκ - Ζήτησαν δωρεά στο bitcoin
NewsroomΕπίθεση από χάκερς δέχθηκαν την Τετάρτη 15 Ιουλίου οι επίσημοι λογαριασμοί στο Twitter των δισεκατομμυριούχων Μπιλ Γκέιτς και Έλον Μάσκ, καθώς στους δύο αναρτήθηκαν ψευδή μηνύματα με τα οποία ζητούνταν δωρεές στο ψηφιακό νόμισμα bitcoin.
Οι αναρτήσεις στους δύο λογαριασμούς αφαιρέθηκαν αργότερα. Το Twitter, αλλά και η Tesla δεν σχολίασαν άμεσα το συμβάν. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, κακόβουλη επίθεση δέχθηκε και ο λογαριασμός στο Twitter του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!