Τσαβούσογλου κατά Καμμένου: «Κακομαθημένο παιδί, προσέξτε για ατύχημα»
NewsroomΟ Μεβλούτ Τσαβούσογλου μίλησε στην τουρκική Ακαδημία Χωροφυλακής και Ακτοφυλακής και αναφέρθηκε εκ νέου στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο χαρακτηρίζοντάς τον «κακομαθημένο παιδί», καθώς και στην Κύπρο κάνοντας μάλιστα αναφορές στην Τουρκική εισβολή το 1974.
«Προειδοποιούμε την Ελλάδα: Έχετε ένα κακομαθημένο παιδί, τον υπουργό Άμυνας. Λέτε είναι "το κακομαθημένο παιδί μας". Προσέξτε το κακομαθημένο σας παιδί, διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί ένα ατύχημα, το υπενθυμίζουμε. Αυτό είναι ουσιαστικά μια εξαιρετικά φιλική προειδοποίηση» επεσήμανε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Πρέπει να συνεχίσουμε την προάσπιση των συμφερόντων μας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Έτσι κάναμε την επέμβαση στην Κύπρο. Σήμερα υπενθυμίζουμε τις αποφάσεις που ελήφθησαν από την Εθνοσυνέλευση για τις εντάσεις στο Αιγαίο (σ.σ. casus belli). Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο όταν λαμβάνονται αρνητικές αποφάσεις και αυτό περιλαμβάνει τις δυνάμεις του ναυτικού. Από τη μια έχουμε το ναυτικό και από την άλλη τους θεσμούς για να επιδεικνύουμε την ισχύ μας» πρόσθεσε.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων