Κόσμος|24.01.2021 11:18

Larry King: Οταν φίλησε στο στόμα τον Marlon Brando και τραγούδησαν μαζί

Newsroom

Ο διάσημος παγκοσμίως ραδιοφωνικός - τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος  Larry King (Λάρι Κινγκ) πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 87 ετών από κορονοϊό. Ανάμεσα στις αξέχαστες στιγμές της πλούσιας καριέρας του Λάρι Κινγκ, ήταν μια συνομιλία με τον Marlon Brando (Μάρλον Μπράντο) το 1994, τον Μπράντο, που ας σημειωθεί ήταν από τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που έδωσε πολύ λίγες συνεντεύξεις στη ζωή του. Ο Μπράντο, μίλησε στον Λάρι Κινγκ αρχικά για το βιβλίο του «Songs My Mother Taught Me» (Τα Τραγούδια που με Δίδαξε η Μητέρα μου), φορούσε κόκκινες τιράντες για να τιμήσει την εμβληματική στιλιστική επιλογή του Κινγκ.

«Γιατί δεν σου αρέσουν οι συνεντεύξεις;», ρώτησε με αφοπλιστικό τόνο ο Κινγκ τον Μπράντο. «Λοιπόν, κυρίως επειδή το ενδιαφέρον περιστρέφεται στα χρήματα», απάντησε ο Μπράντο. «Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των συνεντεύξεων σήμερα, τα χρήματα». Συνέχισε λέγοντας ότι «...μια ιστορία είναι πολυτιμότερη από μια άλλη λόγω της αναγνωσιμότητας της, για παράδειγμα. Η ιστορία του OJ Simpson απογειώθηκε»...

Ο ηθοποιός στη συνέχεια παραπονέθηκε στον Λάρι Κινγκ ότι έχει ιδρώσει κάτι που έκανε και τους δυο να ξεσπάσουν σε γέλια. Ο Μπράντο συνέχισε να υποστηρίζει το επιχείρημά του για τον λόγω που δεν δίνει  συνεντεύξεις λέγοντας ότι οι περισσότερες είναι προσχεδιασμένες και ο Κινγκ επέμεινε να του αποκαλύψει αν είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν. 

«Απλά δεν μου αρέσει η ιδέα να πουλάω τον εαυτό μου», είπε ο Μάρλον Μπράντο. Ο Κινγκ του επισήμανε ότι κάτι τέτοιο είναι παρόμοιο με την πώληση ενός βιβλίου ή μιας ταινίας, σκέψη με την οποία ο Μπράντο συμφώνησε. «Δεν έχω προσπαθήσει να πουλήσω ποτέ ταινία, και αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο για κάποιο προϊόν, για το βιβλίο μου», είπε και ξεκαθάρισε ότι εν αγνοία του, ήταν όρος της σύμβασής του με τον εκδοτικό οίκο τον οποίο έπρεπε να τηρήσει.

«... Και πέρα από αυτό, είχα την ευχαρίστηση να συνομιλήσουμε μαζί», είπε ο Μπράντο, δηλώνοντας αργότερα ότι ο Κινγκ είναι «συναρπαστικός» και «εξαιρετικός». Σε κάποιο σημείο της ζωντανής συνέντευξης ο Μπράντο ένιωσε να τον σφίγγουν τα πέδιλα που φορούσε και τα έβγαλε, ενώ ο Κινγκ τον καθησύχασε: «Δεν πειράζει»...

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Λάρι Κινγκ είχε την ευχαρίστηση να συναντήσει τον μεγαλόσωμο σκύλο του Μπράντο, τον Τιμ, ενώ στο τέλος τραγούδησε με τον ηθοποιό το τραγούδι «Got a Date With a Angel». Στο φινάλε Λάρι Κινγκ και Μάρλον Μπράντο φιλήθηκαν στο στόμα και αποχαιρετίσθηκαν.

ΚορονοϊόςΛάρι ΚινγκΜάρλον Μπράντοθάνατοςδημοσιογράφος