Κόσμος|25.10.2021 23:13

Σύζυγος Άλεκ Μπάλντουιν: «Η καρδιά μου είναι με την Χαλίνα και τον Άλεκ μου»

Newsroom

Mε ανάρτηση της στο Instagram τοποθετήθηκε για πρώτη φορά η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια μετά το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα ταινίας, από το οποίο έπεσε νεκρή η κινηματογραφίστρια και διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Η 37χρονης σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν και μητέρα έξι παιδιών, σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Η καρδιά μου είναι με την Χαλίνα. Τον άνδρα της. Τον γιο της. Την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Και με τον Άλεκ μου».

Στην ανάρτησή της, συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια γιατί είναι αδύνατο να εκφράσουμε το σοκ και την θλίψη ενός τόσο τραγικού δυστυχήματος. Θρήνος. Απώλεια. Στήριξη».

T

Η Χιλάρια τοποθετήθηκε δημόσια τέσσερις ημέρες αφότου έπειτα από αμέλεια του καστ της ταινίας, ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά τη διάρκεια πρόβας με τη σφαίρα να βρίσκει την άτυχη Χαλίνα και τον σκηνοθέτη της ταινίας Rust.

Έκανε εξάσκηση στο να τραβήξει όπλο λίγο πριν τη μοιραία βολή

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εξασκείτο στο να τραβήξει το όπλο του και στόχευε με αυτό προς την κατεύθυνση της κάμερας, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που επικαλούνται σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο από τη σφαίρα, στεκόταν πίσω από το θύμα. Δήλωσε πως άκουσε κάτι που έμοιαζε με τον «ήχο ενός μαστιγίου και ένα μεγάλο "μπαμ"», σύμφωνα με την έκθεση της προκαταρκτικής έρευνας που περιήλθε στην κατοχή του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

«Ο Άλεκ Μπόλντουιν καθόταν σε ένα παγκάκι, μέσα σε ένα σκηνικό εκκλησίας και εξασκείτο στο να τραβήξει όπλο», σύμφωνα με το έγγραφο. Ο σκηνοθέτης τον κοιτούσε πάνω από τον ώμο της Χάτσινς.

Μετά τον πυροβολισμό, η κινηματογραφίστρια «έπιασε την κοιλιά της», περιέγραψε ο σκηνοθέτης, προσθέτοντας πως «άρχισε να παραπατάει» και «τη βοήθησαν να ξαπλώσει στο πάτωμα». Ο εικονολήπτης Ρέιντ Ράσελ είπε πως το σκηνικό δεν βιντεοσκοπoύνταν, διότι το συνεργείο προετοιμαζόταν για το γύρισμα.

Το συνεργείο της ταινίας «Rust» είχε επιστρέψει από ένα διάλειμμα για γεύμα και ο Τζόελ Σόουζα δήλωσε ότι «δεν είναι σίγουρος» ότι το όπλο είχε περάσει από έναν νέο έλεγχο ασφαλείας.

Όλες οι ειδήσεις

Πέραμα: Τι κατέθεσε ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για την αιματηρή συμπλοκή

Φώφη Γεννηματά: Η γενναία μάχη των δύο εβδομάδων με τον τραγικό επίλογο - Θλίψη στο πανελλήνιο

Κορονοϊός: 3.937 κρούσματα σήμερα, 54 θάνατοι, 354 διασωληνωμένοι

Κηφισιά - Συγκλονίζει η μητέρα του «σαμουράι»: Έχασε την κόρη της πριν από 40 μέρες

Πανεπιστήμια: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές και τα συγγράμματα των φοιτητών

ταινίαπυροβολισμοίΑλεκ ΜπάλντουινAlec Baldwin