Κόσμος|07.11.2021 15:03

ΗΠΑ: Γυμνός άνδρας βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα σε τοίχο - Ήταν εκεί για δύο μέρες

Newsroom

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όταν κατέφθασαν στο θέατρο Landmark στην πόλη Σύρακιουζ  αφότου δέχτηκαν κλήση για έναν άνδρα που ήταν εγκλωβισμένους μέσα σε τοίχο! Όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν πράγματι έναν άνδρα που είχε κολλήσει εκεί για δύο ημέρες και ήταν γυμνός.

Όλα άρχισαν όταν υπάλληλος του θεάτρου άκουσε κάποιον άντρα να φωνάζει για βοήθεια και κάλεσε το την πυροσβεστική, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας

 

Πώς βρέθηκε μέσα στον τόιχο ο άνδρας

Φαίνεται πως ο 39χρονος άνδρας μπήκε στο κτίριο την Τρίτη και κάποιοι τον είχαν δει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα να περιφέρεται γύρω από το θέατρο

«Δεν ξέρω αν μπήκε για να ζεσταθεί ή για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Δεν ξέρω», δήλωσε ο Intaglietta. Ο άντρας φαίνεται ότι σύρθηκε μέσα από ένα άνοιγμα μέσα στο κτίριο και μπήκε στο υπόγειο. Έμεινε στην κρυψώνα για δύο περίπου μέρες και ξαφνικά έπεσε μέσα σε κενό που υπήρχε στον τοίχο της ανδρικής τουαλέτας και παγιδευτεί εκεί, είπε ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και χρησιμοποίησαν μια κάμερα οπτικών ινών για να προσδιορίσουν την ακριβή θέση του άνδρα, δήλωσε ο ίδιος. Στη συνέχεια έκοψαν προσεκτικά διάφορα στρώματα γυψοσανίδας και δομικών υλικών για να απελευθερώσουν τον άνδρα.

Νέα ΥόρκηΗΠΑάνδρας