Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύσκολα θα γίνουν διαπραγματεύσεις την Τετάρτη λέει το Κίεβο
NewsroomΣυνεχίζεται το θρίλερ όσον αφορά στη συνέχιση των διαπραγματεύσεων Ουκρανίας και Ρωσίας για την κατάπαυση του πυρός, με τον πόλεμο να συνεχίζεται για έβδομη ημέρα. Μετά τις άκαρπες συνομιλίες της Δευτέρας στη Λευκορωσία, οι δύο αντιπροσωπείες είχαν συμφωνήσει να προχωρήσουν και σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων στα σύνορα Πολωνίας - Ουκρανίας.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτές θα γινόντουσαν σήμερα, όμως πλέον ο νέος γύρος τίθεται εν αμφιβόλω με τον σύμβολο του προέδρου Ζελένσκι, Μιχαΐλο Ποντόλιακ να ξεκαθαρίζει ότι είναι δύσκολο να γίνουν τελικά σήμερα.
Όπως δήλωσε στο Reuters ο Ποντόλιακ η διεξαγωγή περισσότερων συνομιλιών με τη Ρωσία είναι «υπό συζήτηση και χρειάζεται ουσιαστική ατζέντα».
Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στο Liveblog το ethnos.gr
- Πλημμύρα στη Βάρη: Έψαχνε 4 ώρες τη σύζυγό του και τη βρήκε... πάνω σε δέντρο!
- Καρυστιανού για δίκη Τεμπών: Προτιμώ να αλλάξει η έδρα - Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τη Λάρισα
- Πνιγμός στο Άστρος Κυνουρίας: Ο 53χρονος πριν χάσει τη ζωή του έσωσε παιδί που πάλευε με τα κύματα
- Αποκάλυψη Bloomberg: Ο Τραμπ θέλει «λευκή επιταγή» για στρατιωτική παρουσία - Αυτό είναι το σχέδιο του