Κόσμος|25.03.2022 22:36
Πόλεμος στην Ουκρανία: Με τον Πούτιν ελπίζει να συνομιλήσει ο Μακρόν τις επόμενες ώρες
NewsroomΟ Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, ότι ελπίζει να έχει επιπλέον συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογο Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα «στις επόμενες ώρες» σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και οποιαδήποτε σχέδια να βοηθηθούν οι άνθρωποι να φύγουν από την Μαριούπολη.
Σε ανθρωπιστική κρίση η Μαριούπολη
Το νοτιοανατολικό λιμάνι της Μαριούπολης, μια πόλη 400.000 κατοίκων πριν από τον πόλεμο, σφυροκοπείται αδιάκοπα από ρωσικούς βομβαρδισμούς. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πιστεύεται ότι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι με μικρή πρόσβαση σε τρόφιμα, ρεύμα ή θερμότητα, ενώ η πόλη γύρω τους έχει μετατραπεί σε ερείπια.
Διαβάστε ακόμη
- Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
- Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
- Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
- Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ