Κόσμος|25.05.2022 23:05

Μακελειό στο Τέξας: Η μητέρα του δράστη υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν ήταν βίαιος

Newsroom

Στη βρετανική Daily Mail μίλησε η μητέρα του μακελάρη που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

Όπως δήλωσε η Αντριάνα Ρέγιες, ο γιος της, που δολοφόνησε 19 μαθητές και δύο δασκάλους, «δεν ήταν βίαιος άνθρωπος». Η ίδια συμπλήρωσε ότι δεν φανταζόταν πως ο γιος της θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ωστόσο, σημείωσε ότι ο γιος της, Σαλβαδόρ Ράμος, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που «δεν είχε πολλούς φίλους». Ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης, που έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του. Η Ρέγιες, στοις δηλώσεις της, απέρριψε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για τοξική σχέση της ίδιας με τον γιο της.

Προσεύχομαι για όλα τα αθώα παιδιά

«Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο. Είμαι έκπληκτη με αυτό που έκανε», δήλωσε η Ρέγιες η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων. «Προσεύχομαι για αυτές τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλα αυτά τα αθώα παιδιά, ναι. Αυτά (τα παιδιά) δεν είχαν κανένα ρόλο σε αυτό», υπογράμμισε ενώ πρόσθεσε ότι, τελευταία φορά, μίλησε με τον γιο της την περασμένη Δευτέρα, στα γενέθλιά του.  «Είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι να του δώσω», πρόσθεσε.

Τέξαςμητέραδράστηςειδήσεις τώραΗΠΑΜακελειό