Κόσμος|30.06.2022 14:22

Πούτιν για τους ηγέτες της G7: «Αηδιαστικό το θέαμα» αν ήταν γυμνοί από τη μέση και πάνω

Newsroom

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν απαντώντας στις κοροϊδευτικές αναφορές ορισμένων εκ των ηγετών της G7 είπε ότι θα ήταν «αηδιαστικό» το θέαμα εάν εκείνοι αποφάσιζαν να γδυθούν από τη μέση και πάνω στην πρόσφατη Σύνοδο που πραγματοποίησαν.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι εκ των επτά ηγετών ακούστηκαν να αστειεύονται μπροστά στις κάμερες την Κυριακή για παλαιότερη φωτογραφία του κ. Πούτιν που απεικονιζόταν γυμνόστηθος πάνω σε άλογο.

Καθισμένος μαζί με τους άλλους ηγέτες σε στρογγυλό της Συνόδου τραπέζι, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον διερωτήθηκε αν έπρεπε να συνεχίσουν να φοράνε τα σακάκια τους ή μήπως θα όφειλαν να επιδείξουν «τους θώρακές τους», ενώ πρόσθεσε ότι «πρέπει να δείξουμε πως είμαστε σκληρότεροι από τον Πούτιν».

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό τόνισε σαρκαστικά πως θα έπρεπε να καβαλήσουν «άλογα γυμνόστηθοι» γι’ αυτό σχολιάζοντας φωτογραφία του κ. Πούτιν να ιππεύει γυμνόστηθος.

«Δεν ξέρω πώς ήθελαν να γδυθούν, πάνω ή κάτω από τη μέση, πάντως θα ήταν αηδιαστικό το θέαμα ούτως ή άλλως, κατά τη γνώμη μου», ανταπάντησε ο κ. Πούτιν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Τουρκμενιστάν. Δεν δίστασε να προσθέσει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πως θα συμβούλευε τους ηγέτες της G7 να πίνουν λιγότερο και να αθλούνται περισσότερο για να επιτύχουν αρμονία νου και σώματος, κατά το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση για εμβολιασμούς από Θεοδωρίδου και Θεμιστοκλέους

Μύκονος: «Ξάφρισαν» Ρώσο ράπερ και φίλο του Πούτιν - Πώς έκλεψαν τιμαλφή αξίας 1 εκατομμυρίου

Κυψέλη: Πατέρας και αδερφός κλείδωσαν 22χρονη στο υπόγειο για τη σχέση της - Της άσκησαν και σωματική βία

Viral βίντεο από τη Σχοινούσα: 89χρονος χορεύει με την εγγονή του και εμπνέουν τους πάντες

Βλαντίμιρ ΠούτινG7ειδήσεις τώρα