Κόσμος|19.07.2022 21:17

Πατέρας Έλον Μασκ: Του ζητούν να δωρίσει το σπέρμα του σε γυναίκες της «καλής κοινωνίας»

Newsroom

Για εταιρεία στην Κολομβία που του ζητάει να δωρίσει το σπέρμα του σε γυναίκες της «καλής κοινωνίας» κάνει λόγο ο Έρολ Μασκ, πατέρας του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Έλον Μασκ. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι οι γυναίκες λένε ότι από το να απευθυνθούν στον Έλον Μασκ, είναι προτιμότερο να πάμε σε αυτόν που τον δημιούργησε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun, ο Έρολ Μασκ, που πρόσφατα έγινε πατέρας ενός δεύτερου παιδιού με την 35 ετών θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout, λέει ότι δεν του έχουν προσφέρει αμοιβή για τις υπηρεσίες του αλλά «θα μπορούσε να λάβει άλλα προνόμια», αν συμφωνήσει να δωρίσει το σπέρμα του.

«Δεν μου έχουν προσφέρει χρήματα αλλά μου έχουν προσφέρει ταξίδια στην πρώτη θέση, διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία και τέτοιου είδους πράγματα» λέει χαρακτηριστικά ο Έρολ Μασκ.

Όταν, μάλιστα, τον ρωτούν, γιατί να δωρίσει το σπέρμα του, ενώ μπορεί να το πουλήσει, απαντά «γιατί όχι;».

Ποιος είναι ο 76χρονος πατέρας του Έλον Μασκ

Ο Έρολ Μασκ, είναι ένας πλούσιος Νοτιοαφρικανός μηχανικός και βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας ενός δεύτερου παιδιού με τη θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout, 35 ετών.

Ο πατριάρχης της οικογένειας παντρεύτηκε το μοντέλο Maye Haldeman Musk το 1970, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Τον Elon, την Kimbal και την Tosca.

Το ζευγάρι χώρισε το 1979, προτού ο Έρολ παντρευτεί την Heide Bezuidenhout, μια νεαρή χήρα η οποία είχε ήδη δύο παιδιά, ανάμεσα στα οποία και η Jana. Οι δυο τους χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου. Η οικογένεια εξεπλάγη, όταν έμαθε πως η Jana έμεινε έγκυος από τον Έρολ το 2017. Κάτι που οδήγησε σε καβγά ανάμεσα στον Έρολ και τον Έλον, με τον τελευταίο να εξοργίζεται με τον πατέρα του, που είχε αφήσει έγκυο την ετεροθαλή αδερφή του.

Το οικογενειακό δέντρο του Musk είναι «περίπλοκο» – και μεγαλώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Ο Έρολ έχει επτά παιδιά, ενώ ο Έλον έχει 10 απογόνους.

Ο 76χρονος πατριάρχης Μασκ και η 35χρονη έφεραν στον κόσμο το κοριτσάκι το 2019, ωστόσο, η είδηση επιβεβαιώθηκε?μόλις την Τετάρτη.

Όπως είπε στη Sun: «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη, είναι να αναπαράγουμε». Οι δυο τους έχουν ήδη ένα 5χρονο αγόρι, τον Έλιοτ Ρας, που γεννήθηκε το 2017.

Ο Έρολ παραδέχτηκε ότι η εγκυμοσύνη της Jana δεν ήταν «προγραμματισμένη» και είπε πως δεν ζουν πλέον μαζί, επικαλούμενος τη διαφορά ηλικίας τους 41 ετών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πατέραςΈλον Μασκσπέρμαπαιδιά