Βρετανία: Δωρεάν τρόφιμα σε 88.000 υπαλλήλους για 3 μήνες παρέχει αλυσίδα σούπερ μάρκετ
NewsroomΔωρεάν τρόφιμα σχεδιάζει να παρέχει μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία στους 88.000 υπαλλήλους της για τον χειμώνα προκειμένου να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση.
Ο λόγος για τη βρετανική αλυσίδα John Lewis Partnership που πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα δίνει δωρεάν φαγητό σε όλους τους υπαλλήλους της, κατά τις ώρες εργασίας για τρεις ολόκληρους μήνες.
Εκπρόσωπος της επιχείρησης δήλωσε στο CNN πως όσοι εργάζονται σε βάρδιες τεσσάρων ωρών θα δικαιούνται ένα δωρεάν γεύμα, ενώ όσοι εργάζονται για οκτώ ώρες μπορούν να λαμβάνουν δύο γεύματα.
Στους εργαζόμενους που έχουν πρόσβαση σε χώρους εστίασης θα προσφερθεί μια σειρά επιλογών, όπως ζεστό πρωινό, σούπες, ζυμαρικά και ψητά τις Κυριακές, είπε ο εκπρόσωπος. Από την άλλη, οι οδηγοί φορτηγών της εταιρείας θα λαμβάνουν γεύματα σε πακέτο.
- Απάντηση ελληνικού ΥΠΕΞ στις προκλήσεις Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν θα σας ακολουθήσει στον κατήφορο»
- Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός ένας από τους εννέα κωπηλάτες που αγνοούνταν
- Μητροπολίτης Χρυσόστομος: Η οργή του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τις δηλώσεις - «Ο βιασμός είναι ψυχική δολοφονία»
- Τιτανικός: Στη δημοσιότητα νέο, υψηλής ανάλυσης βίντεο από το ιστορικό ναυάγιο
- «Πιο κοντά από ποτέ σε μια ρήξη»: Θα επιβιώσει το ΝΑΤΟ αν αποχωρήσουν οι ΗΠΑ; Οι επιλογές του Τραμπ
- Σε κλίμα κατάνυξης και βαθιάς συγκίνησης η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της Αθήνας
- Γιατί το Mythos της Anthropic προκαλεί πανικό σε κυβερνήσεις και Wall Street - Οι αλλαγές που φέρνει στο AI
- Για ποιο λόγο δεν πρέπει να ταξιδεύετε με μαύρες βαλίτσες - Οι 6 συμβουλές που δίνει ειδικός ασφαλείας