Κόσμος|06.11.2022 15:12

Απίστευτο ατύχημα στην Ελβετία: Αυτοκίνητο πάτησε την οδηγό 3 φορές σε λίγη ώρα!

Newsroom

Μια γυναίκα στην Ελβετία τραυματίστηκε σοβαρά όταν βγήκε από το αυτοκίνητό της με τη μηχανή αναμμένη, για να την πατήσει τρεις φορές, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Η 45χρονη είχε βγει από το αυτοκίνητό της σε κατοικημένη περιοχή στο Σεν Γκάλεν της βορειοανατολικής Ελβετίας, πιθανότατα για να βγάλει κάτι από το πορτμπαγκάζ, ανέφερε η περιφερειακή αστυνομία, σύμφωνα με το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων ATS.

Τότε όμως το αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε μια μικρή κλίση, άρχισε να κυλά προς τα πίσω. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει μάταια να σταματήσει το όχημα, πριν πέσει στο έδαφος και καταπλακωθεί για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο είχε προσκρούσει σε ένα άλλο όχημα και αναπήδησε προς την αντίθετη κατεύθυνση, πατώντας πάνω στη γυναίκα για δεύτερη φορά, ανέφερε η αστυνομία.

Όμως το αυτοκίνητο στη συνέχεια προσέκρουσε σε ένα πεζοδρόμιο, στέλνοντάς το πίσω προς τη γυναίκα και πατώντας την για τρίτη φορά, προτού τελικά προσκρούσει σε ένα ξύλινο φράγμα και σταματήσει. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τροχαίο ατύχηματροχαίοειδήσεις τώραΕλβετίααστυνομία