Κόσμος|01.12.2022 18:14

Τροχαίο σοκ στις ΗΠΑ: Σχολικό χτύπησε σε αυτοκίνητα, έπεσε από λόφο και προσέκρουσε σε σπίτι! Τραυματίστηκαν παιδιά

Newsroom

Τουλάχιστον επτά παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε περισσότερους από 20 μαθητές προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έπεσε σε κοντινό σπίτι, στη Νέα Υόρκη.

Οι αρχές λένε ότι το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 9 το πρωί, καθώς το λεωφορείο που μετέφερε παιδιά στο σχολείο προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έπεσε από έναν λόφο.

Στη συνέχεια χτύπησε την πλευρά ενός διώροφου σπιτιού στην οδό Southgate Drive στο New Hempstead της Νέας Υόρκης πριν σταματήσει. Επτά μαθητές και ο οδηγός του λεωφορείου έχουν πλέον μεταφερθεί σε τοπικά νοσοκομεία, ενώ δύο από αυτούς φέρονται να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Όλα τα υπόλοιπα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Εβραϊκό Ημερήσιο Σχολείο τους για να εξεταστούν, αναφέρει το ABC 7.

Εικόνες από τη σκηνή δείχνουν το λεωφορείο, με το μπροστινό μέρος του σπασμένο, να διαπερνά την πλευρά του σπιτιού, ενώ ένα SUV είναι καθηλωμένο από κάτω του. Η έκταση των τραυματισμών των παιδιών παραμένει ασαφής, αλλά ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Η έρευνα για το δυστύχημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παιδιάσχολικό λεωφορείοειδήσεις τώρατροχαίοσχολείο