Κόσμος|12.12.2022 20:25

Η στιγμή που παρουσιάστρια του BBC «λυγίζει» ενώ μεταδίδει τον θάνατο παιδιών που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη

Newsroom

Παρουσιάστρια του BBC «λύγισε» σε live σύνδεση, ενώ μετέδιδε την τραγική είδηση για τον θάνατο των τριών παιδιών που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στο Σόλιχαλ της Αγγλίας.

«Τρία παιδιά, οκτώ, 10 και ετών πέθαναν» είπε η Τζοάνα Γκόσλινγκ, αδυνατώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της ενώ μιλούσε για την τραγωδία στη λίμνη.

«Λυπάμαι πολύ, αυτά είναι τρομερά νέα», συμπλήρωσε.

Η τραγωδία

Τα τρία παιδάκια πέθαναν μετά την πτώση τους σε παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία, ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνές της για την πιθανότητα να υπάρχουν και άλλα θύματα.

«Δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη» των τριών αγοριών, ηλικίας οκτώ, 10 και 11 ετών, που είχαν υποστεί καρδιακή ανακοπή αφού έπεσαν στα παγωμένα νερά λίμνης στο Σόλιχαλ, διευκρίνισε η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

«Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να ανανήψουν και οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένειά τους και τους φίλους τους αυτή την ζοφερή στιγμή», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

Ένα άλλο αγόρι, ηλικίας έξι ετών, που είχε ανασυρθεί από τους διασώστες μαζί με τα άλλα τρία από τα παγωμένα νερά της λίμνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση», γνωστοποίησε στο τέλος η αστυνομία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BBCνεκράπαιδιάλίμνηΑγγλίαειδήσεις τώρα