Κόσμος|27.12.2022 14:08

Γαλλία: Τούρκος μαχαίρωσε Κούρδο κομμωτή με ψαλίδι επειδή έπαιζε κουρδική μουσική - Σοκαριστικό βίντεο

Newsroom

Νέα βίαιη επίθεση κατά Κούρδου σημειώθηκε στη Γαλλία αυτή τη φορά σε κομμωτήριο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του θύματος τραυματία. Αυτή τη φορά, Τούρκος φέρεται να επιτέθηκε με ψαλίδι τον άνδρα κουρδικής καταγωγής μέσα σε κουρδικό κομμωτήριο στην κοινότητα Ρουμπέ της βόρειας Γαλλίας. Αιτία πίσω από την βίαιη επίθεση ήταν το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι έπαιζαν κουρδική μουσική στο μαγαζί τους.

Συνελήφθη ο δράστης

«Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής σε κομμωτήριο στην κοινότητα Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία μεταξύ πελάτη και κομμωτή. Τον μαχαίρωσαν στο λαιμό, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον», ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά το περιστατικό, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της «απόπειρας δολοφονίας», ενώ ο 27χρονος Κούρδος κομμωτής οδηγήθηκε στο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του. Όπως σημειώθηκε, ο δράστης ήταν ήδη γνωστός στην Αστυνομία.

Η επίθεση έγινε δύο ημέρες μετά το πυρ που άνοιξε ένας 69χρονος σε κεντρικό δρόμο του Παρισιού κοντά σε κουρδικό πολιτιστικό κέντρο, σκοτώνοντας τρεις Κούρδους. Αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε ρατσιστικά κίνητρα και παθολογικό μίσος για τους ξένους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τούρκοςειδήσεις τώραΓαλλίαΚούρδοι