Ινδία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια από έκρηξη φιάλης υγραερίου - Παρανάλωμα του πυρός το σπίτι
NewsroomΠαρανάλωμα του πυρός, ύστερα από έκρηξη φιάλης υγραερίου, έγινε το σπίτι μιας εξαμελούς οικογένειας σε κοινότητα του κρατιδίου Χαριάνα, στη βόρεια Ινδία.
Το ζευγάρι (ένας 45χρονος και μια 40χρονη) και τα τέσσερα παιδιά τους (ηλικίας από 10 έως 18 ετών) βρήκαν τον θάνατο.
«Στο σπίτι εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά την έκρηξη φιάλης υγραερίου» που η οικογένεια χρησιμοποιούσε για το μαγείρεμα, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Έξι άνθρωποι -- το ανδρόγυνο και τα τέσσερα παιδιά του (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) -- έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά», συμπλήρωσε.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα από τη Δυτική Βεγγάλη και οι γονείς είχαν βρει δουλειά σε εργοστάσιο της πόλης Πανίπατ.
Η αστυνομία είπε ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση από γείτονες που είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το σπίτι. «Η οικογένεια έμενε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ενοικιάσει. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες, το οίκημα είχε ήδη γίνει παρανάλωμα του πυρός. Τα θύματα βρέθηκαν απανθρακωμένα», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
- Συνεχίζονται οι βολές κατά Ντογιάκου μετά την παρέμβαση των συνταγματολόγων: Οι αιχμές του ΔΣΑ, τα πυρά της αντιπολίτευσης και η θέση της κυβέρνησης
- Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για 4 ώρες η σορός του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ - «Κλειδώνει» η βασιλική λίστα για την κηδεία
- Ερχεται ...«πόλεμος» προσφορών στις τηλεπικοινωνίες - Ποιες είναι οι τιμές που ανακοίνωσε η νέα Nova
- Σαν σήμερα καταψύχθηκε ο πρώτος άνθρωπος: Παραμένει στην κρυογονική από το 1967 – Ποιος ήταν ο δρ. Τζέιμς Μπέντφορντ
- «Καίει» η ακρίβεια: Ποια τρόφιμα είχαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις τον Δεκέμβρη
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους