• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η Κομισιόν «παγώνει» επ’ αόριστον ρωσικά περιουσιακά στοιχεία ύψους 210 δισ. ευρώ - Ποιες χώρες εξέφρασαν ενστάσειςΦρίκη στην Ανάβυσσο: Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν μεσογειακή φώκιαΠρωτοφανές: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν εισέβαλλε απρόσκλητος στη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν - Τον έστησαν 40 λεπτάΣυναγερμός από ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes
δημοφιλές τώρα: Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   12.01.2023 21:42
Newsroom
Newsroom

Προσβολές από πρώην στέλεχος της Μπαρτσελόνα για Μέσι: «Αρουραίος του υπονόμου» και «ορμονικός νάνος»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα (AP Photo/Joan Monfort)
Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα (AP Photo/Joan Monfort)

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα χαρεί ιδιαίτερα με την είδηση που αποκάλυψε η El Periodico, στην οποία διαρρέονται συνομιλίες μεταξύ του πρώην διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, με επικεφαλής τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Σε αυτές, το διοικητικό συμβούλιο επιτίθεται και προσβάλλει τα βαριά ονόματα των αποδυτηρίων, μεταξύ των οποίων ο Αργεντίνος, αλλά και οι Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Μπούσκετς.

Όπως γράφει η Marca πρόκειται για συνομιλίες σε ομάδες WhatsApp, στις οποίες είχε πρόσβαση το πρακτορείο και στις οποίες παρενέβη ο Ρομάν Γκόμεζ Πόντι, τότε επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της Μπαρτσελόνα, ο πιο επικριτικός όλων. Σε ορισμένες από αυτές τις συνομιλίες συμμετείχαν επίσης ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος των «αζουγκράνα», ο Όσκαρ Γκράου, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, στελέχη όπως οι Ζόρντι Μοΐξ, Οριόλ Τομάα και Νταβίντ Μπελβέρ, ο οικονομικός διευθυντής Πάντσο Σρέντερ και ο Χαβιέρ Σομπρίνο, διευθυντής στρατηγικής και καινοτομίας.

Σχετικά με τον Μέσι, αποκαλύφθηκε μια συνομιλία μέσω WhatsApp μεταξύ του Ρομάν Γκόμεζ Πόντι, τότε επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της Μπαρτσελόνα, με τον Μπαρτομέου: «Μπάρτο, πραγματικά, δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός άνθρωπος με αυτόν τον αρουραίο των υπονόμων», έγραψε. «Ο σύλλογος του έχει δώσει τα πάντα και έχει αφιερωθεί στο να εγκαθιδρύσει μια δικτατορία υπογραφών, μεταγραφών, ανανεώσεων, χορηγών μόνο για αυτόν».

Ο Γκόμεζ Πόντι κατονόμασε ονόματα για το πώς, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μέσι έβλαψε τον σύλλογο: «Δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω, αλλά στα νούμερα του συμβολαίου του θα πρέπει να προσθέσουμε τον Πίντο, την ανανέωση του Λουίς Σουάρες και αυτή του Ζόρντι Άλμπα ή την προμήθεια ανανέωσης του Ανσού Φατί».

Επιπλέον, το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου προχωράει ακόμη περισσότερο στα λόγια του για τον Μέσι: «Και πάνω απ' όλα, η συσσώρευση εκβιασμών και ασέβειας που έχει υποστεί ο σύλλογος και όσοι δουλεύουμε σ' αυτόν από αυτόν τον ορμονικό νάνο που χρωστάει στη Μπαρτσελόνα τη ζωή του... αχ! Αλλά όταν τα πράγματα πάνε στραβά (πανδημία) λαμβάνεις το περίφημο WhatsApp: «μείωσε τον μισθό των άλλων, αλλά μην αγγίζεις εμένα και τον Λουίς. Ελπίζω να φύγει μέσα στην αδιαφορία του κόσμου, που είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να του συμβεί».

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα η κατηγορούμενη μετά την απολογία της για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
  • Qatar Gate: Ακόμη μια παραίτηση – Εκτός της αντιπροσωπείας της Ευρωβουλής για τις χώρες του Κόλπου ο Μαρκ Ταραμπέλα
  • Ερχεται ...«πόλεμος» προσφορών στις τηλεπικοινωνίες - Ποιες είναι οι τιμές που ανακοίνωσε η νέα Nova
  • «Μουσικό Κουτί»: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή - Το μήνυμα του Νίκου Πορτοκάλογλου
  • «Καίει» η ακρίβεια: Ποια τρόφιμα είχαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις τον Δεκέμβρη
Διαβάστε ακόμη

Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη

Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο

Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μπαρτσελόνα
  • Λιονέλ Μέσι
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr