Κόσμος|10.02.2023 19:11

Συγκινητική ανταπόκριση και χιλιάδες αιτήσεις για την υιοθεσία της μικρής Aya που γεννήθηκε στα συντρίμμια - Η ιστορία της μικρούλας

Newsroom

Όταν οι διασώστες έβγαλαν από τα συντρίμμια τους σπιτιού της στη βορειοδυτική Συρία τη μικρή Aya ξέσπασαν πανηγυρισμοί. Η Aya, όπως ονομάστηκε το βρέφος, γεννήθηκε μέσα στα συντρίμμια από τη μητέρα της που δεν άντεξε και πέθανε. Όταν την βρήκαν ήταν ακόμα συνδεμένη με τον ομφάλιο λώρο. 

Η τραγική ιστορίας της μικρής, που έμεινε ορφανή από το πρώτο λεπτό της ζωής της καθώς εκτός από τη μητέρα της και ο πατέρας αλλά και τα υπόλοιπα αδέρφια της έχασαν τη ζωή τους μετά τους φονικούς σεισμούς, συγκίνησε όλο τον κόσμο και έκανε το γύρο του Διαδικτύου. T

Ως αποτέλεσμα, χιλιάδες άνθρωποι τώρα θέλουν να υιοθετήσουν το κοριτσάκι σύμφωνα με το BBC, παρόλο που σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό θα την αναλάβει ο θείος της. 

Ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το βρέφος, ο Khalid Attiah, δήλωσε ότι έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που θέλουν να υιοθετήσουν την Aya.

«Δεν θα επιτρέψω να την υιοθετήσει κάποιος τώρα. Μέχρι να επιστρέψει η οικογένειά της, την αντιμετωπίζω σαν δικό μου παιδί», συμπλήρωσε. Προς το παρόν, η σύζυγός του θηλάζει την Aya, μαζί με την κόρη του ζευγαριού που είναι τεσσάρων μηνών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασεισμός ΤουρκίαΤουρκίαΣυρίασεισμός