Κόσμος|10.02.2023 19:40

Παραιτήθηκε Τουρκάλα παρουσιάστρια: Οργή στον «αέρα» για την ολιγωρία της κυβέρνησης - «Πονάμε τόσο πολύ»

Newsroom

Την παραίτησή της υπέβαλε Τουρκάλα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού Show TV θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο με τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τους φονικούς σεισμούς στη χώρα.

Ειδικότερα, η Dilara Go?nder, ανακοίνωσε της παραίτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της.

«Δύσκολο το να το γράψω, παραιτήθηκα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου και την Ciner Media Group που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία μέχρι τώρα», έγραψε στη λιτή ανάρτησή της, ενώ σε δεύτερη ανάρτησή της, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Δεν θέλω να απασχολήσω την ατζέντα, περνάμε δύσκολες στιγμές. Πονάμε τόσο πολύ.. Κάποτε, όλα θα πάνε καλά πιστεύω».

 

 

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στον σεισμό του 1999 που δεν έγινε μάθημα και φανερά εκνευρισμένη είπε ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των πολιτών. «Είναι ένα μάθημα σαν αυτό; Θα ήταν αυτό ένα τόσο θανάσιμο μάθημα; Δεν υπήρχε αρκετός θάνατος στον σεισμό του '99 για αυτό το μάθημα; Να είναι κι αυτό μάθημα για εμάς; Είμαστε πάντα στα μαθήματα. Αλλά δεν μπορούμε να περάσουμε αυτά τα μαθήματα. Το χαρτί των εξετάσεων είναι πάντα κενό. Εδώ είναι το εξεταστικό χαρτί στην οθόνη. Ας δούμε το Maras. Αυτό είναι το χαρτί των εξετάσεων. Είπες μάθημα; Εξεταστικό χαρτί της τάξης του σεισμού του '99. Ας το ξαναδούν οι θεατές μας. Εδώ είναι οι αεροφωτογραφίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, πετώντας τα χαρτιά που είχε μπροστά της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασεισμός ΤουρκίαπαρουσιάστριασεισμόςΤουρκία