Κόσμος|11.02.2023 19:35
Qatar Gate: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο ευρωβουλευτής Κοτσολίνο
NewsroomΤο Εφετείο της Νάπολης έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του Ιταλού ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο και αποφάσισε τη μεταφορά του από τις φυλακές της Νάπολης στο διαμέρισμά του, το οποίο βρίσκεται στη μεγαλούπολη του ιταλικού νότου, σε καθεστώς κατ' οίκον περιορισμού.
Παράλληλα, η ιταλική δικαιοσύνη αποφάσισε ότι ο Κοτσολίνο θα μπορεί να μεταβαίνει σε ιδιωτική κλινική για θεραπευτική αγωγή, με ανώτατη χρονική διάρκεια δύο ώρες την ημέρα. Ο Κοτσολίνο ερευνάται για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate.
- Βίντεο δείχνει την εγκληματική αμέλεια εργολάβων στην Τουρκία: Πολυκατοικία γέρνει προς τα… πίσω μετά το σεισμό – Χωρίς θεμέλια!
- Γηροκομείο-«κολαστήριο» στον Κορυδαλλό: Σε αναζήτηση χώρου για τους ηλικιωμένους – Με ψώρα όλοι οι τρόφιμοι
- Άγριος καυγάς έξω από κλαμπ στην Αρτέμιδα: Συμπλοκή, μαχαιριές, επεισοδιακή καταδίωξη και… τροχαίο!
- Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην πόλη Καχραμάνμαρας της Τουρκίας: Μόνο το κτίριο των Πολιτικών Μηχανικών έμεινε όρθιο
- Συντάξεις: Τα 3+1 δώρα του ΕΦΚΑ πριν το Πάσχα – Διπλή αύξηση στο τέλος Φεβρουαρίου
- Μαρία Ναυπλιώτου: Πότε επιστρέφει στο θέατρο μετά την περιπέτεια της υγείας της
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα