Χουλουσί Ακάρ: Η τρομοκρατία εντός κι εκτός της χώρας θα ηττηθεί
NewsroomΗ Τουρκία θα νικήσει την τρομοκρατία τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της χώρας Χουλουσί Ακάρ.
Οι τρομοκράτες στο εσωτερικό της χώρας έχουν εξουδετερωθεί σε μεγάλο βαθμό, είπε ο Ακάρ μιλώντας σε βετεράνους και συγγενείς στρατιωτών που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος, στην επαρχία Άγκρι, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
«Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν τρομοκρατικό διάδρομο στη βόρεια Συρία» σημείωσε ο Ακάρ, αναφερόμενος στους YPG/PKK. «Όλος ο κόσμος το γνωρίζει αυτό», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχουν Τούρκοι στρατιώτες σε αυτόν τον διάδρομο για την ασφάλεια της χώρας.
Αργότερα σήμερα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η Τουρκία ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες εναντίον τρομοκρατικών στόχων στη Μανμπίτζ της Συρίας και ανατολικά του Ευφράτη. «Ο τουρκικός στρατός δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη χώρα μας σε καμία περίπτωση» υπογράμμισε.
- Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
- Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
- Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή