Κόσμος|07.04.2023 14:29

Βρετανία: 12χρονο παιδί κατηγορείται για τη δολοφονία 60χρονης - Είχε αιχμηρό αντικείμενο στην κατοχή του

Newsroom

Ένα 12χρονο αγόρι κατηγορείται για τη δολοφονία μιας κοινωνικής λειτουργού που παρασύρθηκε από το ίδιο της αυτοκίνητό της στο Σέφιλντ της Βρετανίας.

Πρόκειται για την 60χρονη Μάρσια Γκραντ η οποία έχασε τη ζωή της την Τετάρτη, έξω από το σπίτι της, μετά την παράσυρση. Το αγοράκι εντοπίστηκε από την αστυνομία λίγη ώρα μετά την τραγωδία και συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο και κατοχή μαχαιριού.

Την Παρασκευή, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στον 12χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. Θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου ανηλίκων το Σάββατο.

Η Γκραντ ήταν πολύ αγαπητή ως άνθρωπος αλλά και ως κοινωνική λειτουργός. Άφησε πίσω της τον σύζυγο και δύο παιδιά καθώς και εγγόνια, αναφέρει η Guardian. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, η οικογένειά της δήλωσε ότι παλεύει να συμβιβαστεί με την «τεράστια απώλεια».

«Η Μάρσια ήταν μια αγαπητή και αφοσιωμένη σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, αδελφή και φίλη και στυλοβάτης της κοινότητάς της. Η απώλειά της έχει ήδη προκαλέσει σοκ σε όσους τη γνώριζαν ή είχαν την τύχη να την γνωρίσουν. Ζητάμε να τηρηθεί ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, ενώ διεξάγονται περαιτέρω έρευνες και η οικογένεια προσπαθεί να συμβιβαστεί με αυτή την τεράστια απώλεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. 

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς έγινε το μοιραίο ούτε έγινε γνωστό ποιο ήταν το παιδί και εάν είχε κάποια σχέση με την 60χρονη. 

Η γυναίκα είχε παγιδευτεί κάτω από το πίσω μέρος του ασημί Honda Accord της και όταν έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής ήταν ήδη νεκρή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανίαδολοφονίααστυνομίαειδήσεις τώραπαράσυρση