Κόσμος|29.04.2023 22:38

Τέξας: Ζήτησαν από τον γείτονά τους να μην πυροβολεί στον κήπο και εκείνος ξεκλήρισε μια οικογένεια

Newsroom

Πέντε άνθρωποι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, ανάμεσά τους και ένα 8χρονο παιδί, σε σπίτι στο Κλίβελαντ του Τέξας, το βράδυ της Παρασκευής επειδή ζήτησαν από τον γείτονά τους να κάνει ησυχία για να κοιμηθεί ένα παιδί, όπως έκανε γνωστό το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζαζίντο.

Ο ένοπλος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, πυροβολούσε στην αυλή του με καραμπίνα και στη συνέχεια εκτέλεσε τους γείτονές του, όταν εκείνοι του ζήτησαν να σταματήσει γιατί το μωρό τους προσπαθούσε να κοιμηθεί, δήλωσε ο σερίφης.

Οι Αρχές εντόπισαν τα θύματα το βράδυ της Παρασκευής, αφού έλαβαν μια καταγγελία για περίπου στις 11:30 μ.μ. τοπική ώρα. «Τα θύματα, πήγαν στον φράχτη και ζήτησαν στον γείτονα να μην πυροβολεί στην αυλή. "Έχουμε ένα μικρό μωρό που προσπαθεί να κοιμηθεί" του είπαν»,  δήλωσε ο σερίφης.

Ο ύποπτος, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ τους απάντησε: «Θα κάνω ό,τι θέλω στην αυλή μου».

Η κάμερα στο θυροτηλέφωνο στο σπίτι των θυμάτων κατέγραψε τον ύποπτο να πλησιάζει την πόρτα με την καραμπίνα του, δήλωσε ο σερίφης.

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού και χρησιμοποίησαν τα σώματά τους για να προστατεύσουν δύο μικρά παιδιά, τα οποία επέζησαν, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας. «Προσπαθούσαν να φροντίσουν τα μωρά τους και να τα κρατήσουν ζωντανά», δήλωσε ο σερίφης. Τα θύματα πυροβολήθηκαν πάνω από το λαιμό από πολύ κοντινή απόσταση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δολοφονίαΜακελειόΗΠΑΤέξας