Κόσμος|10.05.2023 19:41

Ανήλικος ήρωας στις ΗΠΑ: Χάθηκε και εντοπίστηκε 48ώρες μετά – Επιβίωσε τρώγοντας… χιόνι!

Newsroom

Ένας 8χρονος από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ ο οποίος είχε εξαφανιστεί, εντοπίστηκε έπειτα από 48ώρες σε δασώδη περιοχή στο Μίσιγκαν, σε ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο 8χρονος είχε κατασκηνώσει με τους γονείς του και χάθηκε ενώ είχε πάει να φέρει ξύλα. Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αξιωματούχων της πολιτειακής και τοπικής αστυνομίας, ενώ στην έρευνα συμμετείχαν και εναέρια μέσα, όπου ήταν δύσκολο να διακρίνουν κάτι λόγω της του πυκνού χιονιού που υπάρχει στην περιοχή.

Το παιδί κατάλαβε ότι έχει χαθεί και προσπάθησε να βρει τον δρόμο της επιστροφή, όμως μετά από λίγο εξαντλήθηκε και σκέφτηκε ότι καλύτερο θα ήταν να περιμένει.

«Σκέφτηκε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να σταματήσει και να περιμένει» ανέφεραν οι αρχές. Όπως ανέφεραν οι αρχές «σκεπάστηκε με κλαδιά και φύλλα για να ζεσταθεί και κάλυψε, επίσης, το κούτσουρο. Δεν είχε φαγητό, αλλά έτρωγε καθαρό χιόνι για ενυδάτωση».

Εθελοντές τον εντόπισαν μετά από δύο μέρες, περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά από το κάμπινγκ και σύμφωνα με την αναφορά είναι καλά στην υγεία του και επανενώθηκε με την οικογένειά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ανήλικοςΗΠΑεξαφάνισηειδήσεις τώρα